term ID:
parent cat ID:32
parent cat ID 1:
post ID:29554
category_32 #d3e60c

Mire képes egy apa, hogy megvédje a gyerekét?

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mire képes egy apa, hogy megvédje a gyerekét?

Myreille - Publikálva:

PRISONERS00

Hugh Jackman és Jake Gyllenhaal neve moziba csábítja az ember lányát, azonban a Fogságban című film nem ígér könnyű szórakozást, feldúlja a lelket.   Hugh Jackman az év egyik legmegrázóbb thrillerében, a Fogságban (16) – a filmkritikusok szerint élete egyik legjobb alakítását nyújtja – egy kétségbeesett apát alakít, aki bármire képes lenne azért, hogy visszaszerezze eltűnt lányát. . Jackman egy interjúja során bevallotta, hogy ennyire egyetlen szerep sem viselte meg. „Teljesen ki kellett kelnem magamból. Ennyire őszinte, és ösztönös még sosem voltam egyetlen filmemben sem.”

PRISONERS01

Fogságban (Prisoners)

Denis Villeneuve rendező igen erőteljes érzelmeket korbácsol, amikor a nézőket – különösen a már szülővé vált nézőket – szembesíti azzal a kérdéssel, hogy milyen messzire mennének el, hogy megvédjék  a családjukat… Mit tennénk, ha a hit romokban, ha a remény veszni látszik, de a végsőkig küzdeni kell a gyerekünkért? A film brutális. Idegtépő és gyomorforgató végignézni, főként szülőként, ám megéri. Hugh Jackman tényleg felejthetetlen Keller Dover szerepében.
PRISONERS02

Fogságban (Prisoners)

PRISONERS

Fogságban (Prisoners)

PRISONERS

Fogságban (Prisoners)

DSC_7556.NEF

Fogságban (Prisoners)

PRISONERS

Fogságban (Prisoners)

Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie. Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe. De vajon egy elszánt apa mire képes, hogy megvédje a számára legfontosabbat?

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra