Christopher Moore új könyve: Te szent kék!

Myreille

Christopher_Moore_Te_szent_kek01

Azt mondják, hogy jobb, mint a Biff evangéliuma, hogy ez Christopher Moore őrülten csavaros elméjének legjobb alkotása. Te szent kék!
 
Christopher Moore új regénye, a Te szent kék! az intrika, a szenvedély és a művészettörténet sajátos egyvelege, kánkánlányokkal, bagettel és finom francia konyakkal. A Washington Post kritikusa szerint “Szívderítően pajkos hancúrozás”.
Nem, eddig egyetlen könyve sem volt jobb, mint a Biff evangéliuma… De ha ez mégis, akkor el kell olvasni!

Christopher_Moore_Te_szent_kek02

Agave


Rövid tartalom: 1890 júliusában Vincent van Gogh rejtélyes körülmények között lelőtte magát egy kukoricaföldön. De hogy mi történt pontosan, azt senki nem tudja. Például ki az a ronda kis „színember”, azaz festékárus, aki Vincent szerint követte őt? És miért rémült halálra a nagy festő a kék szín egy bizonyos árnyalatától? Ez csak néhány kérdés azok közül, amelyekre Vincent barátai – a pékből festővé avanzsált Lucien Lessard és a bonviván Henri Toulouse-Lautrec – választ akarnak találni. A nyomozásból pedig egy szürreális odüsszeia kerekedik kávézóról kávézóra és bordélyból bordélyra a tizenkilencedik század végi Párizs művészvilágában.
Olvass bele a Te szent kék!-be>>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra