term ID:
parent cat ID:63
parent cat ID 1:
post ID:48577
category_63 #249b24

Tusfürdő koncentrátum: jó a bőrnek, jó a Földnek

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Tusfürdő koncentrátum: jó a bőrnek, jó a Földnek

Myreille - Publikálva:

Hogyan felelhet meg egy termék a fogyasztói társadalomnak és a környezettudatosságnak? Az Yves Rocher kitalált egy nagyon klassz dolgot! Jó a bőrnek Kedvelem az Yves Rocher cuccokat, de most annak még jobban örülök, hogy nem egy új illattal jelentkeztek, hanem a Cosmétique Végétale® kutatói egy mindennapi terméket, a tusfürdőt gondolták újra. Egy textúra, mely hihetetlenül átalakul: A tusfürdő koncentrátum átalakuló textúráját az Yves Rocher Franciaországban szabadalmaztatta. Az alkalmazott eljárás egy eddig soha nem látott, többrétegű formulát hozott létre, melynek összetettsége csak optikai mikroszkóppal, polarizált fény alatt mutatható ki. Ez a szerkezet lehetővé teszi az összetevők maximális koncentrációját, hogy ezáltal egy kivételesen érzéki és meglepő fizikai tulajdonságokkal felruházott formulát kapjunk. A termékkel való első találkozás lenyűgöző: textúrája folyékony, intenzív, olyan akár a természet nektárja. Vízzel érintkezve átalakul: könnyedén siklik a bőrön, miközben gyengéd, finom habbá válik. 100%-ban növényi eredetű lemosó bázisával, 97%-ban természetes eredetű alapanyagtartalmával, jótékony növényi illatanyagával és teljesen innovatív, konzerválószer-mentes formulájával az új tusfürdő koncentrátumának összetétele olyan intenzív, hogy csupán “egy cseppje” elég a zuhanyzáshoz. Kicsi, 100 ml-es kiszerelésű flakonja 40 használatra elegendő és ez nem csak marketingduma. Kipróbáltam, működik! Az adagoló az én cseppfogalmaimhoz képest a cseppnél nagyobb adagot, ám a korábban használt tusfürdő mennyiségemhez képest jóval kevesebbet adagol, ám a tusfürdő koncentrátum kellemesen habzik, az illata intenzív zuhanyzás közeben és utána is. Jó a Földnek A 100 ml-es flakonban forgalmazott koncentrátum csomagolásához a 400 ml-es flakonhoz képest 50%-kal csökkentették a felhasznált műanyag mennyiségét. A Tusfürdő koncentrátum flakonjainak gyártásával 50%-kal kisebb az üvegházhatás-kibocsátás, mint a 400 ml-es flakonok esetében. A flakonhoz 25%-ban újrahasznosított műanyagot használtak fel. A flakonok kisebb méretnek köszönhetően több flakont tudnak egy kamionnal szállítani, ami 5× kevesebb kamiont jelent az utakon minden évben és kevesebb károsanyag-kibocsátást.  A Tusfürdő koncentrátum is biológiailag könnyen lebomló összetétellel és újrahasznosítható flakonnal rendelkezik.

Tusfürdő koncentrátumhoz  a mindennapi használat megkönnyítése érdekében kidolgoztak egy új kupakszelepet, ami segít az egy zuhanyzáshoz elegendő optimális mennyiség adagolását.

Tusfürdő koncentrátumhoz  a mindennapi használat megkönnyítése érdekében kidolgoztak egy új kupakszelepet, ami segíti az egy zuhanyzáshoz elegendő optimális mennyiség kiadagolását.

  Jó nekem A vanília és a mangó-koriander a kedvenc illataim közé tartozik, illatuk boldogsággal töltenek el, de azt is nagyon szeretem és nagy boldogság, hogy környezettudatos választásaimmal részese lehetek a bolygó védelmének.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra