Tóth Krisztina: Felhőmesék – korhatár nélkül

Publikálva:

Tóth Krisztina legújabb novellái egészen meseszerűek (vagy a meséi egészen novellaszerűek) és a felnőtteket ugyanúgy megérintik, mint a gyerekeket (vagy a gyerekeket ugyanúgy megérintik, mint a felnőtteket).

És most elmondom, hogyan lifteztem

Publikálva:

Viszonylag kevesekkel esik meg, hogy ötévesen liftkezelőnek állnak, mert másképpen nincs pénzük a málnaturmixra, és szeretik a zöldbabot, ami (amúgy) sárga.

Élni hogyan kell? – Kisjuli versek

Publikálva:

Kisjuli olyan, mint minden gyerek: kíváncsi és céltudatos. Lackfi János pedig rímbe szedte, ahogyan újrateremti a világot. Kacagás egy-két-há!

90 éves! Boldog évfordulót, Micimackó!

Publikálva:

A.A. Milne írta, Karinthy Frigyes magyarította, Ernest H. Shepard pedig illusztrálta. 90 évvel ezelőtt jelent meg az első kiadás.

Kicsibácsi és Kicsinéni meg az Imikém visszatér

Publikálva:

Újabb történetek arról, hogy az élet egyszerű és szívfacsaróan boldogító, kicsit sós és kicsit édes. Dániel András megint Kicsibácsiról és Kicsinéniről (meg Imikémről) mesél.

Darth Vader a világ legrosszabb apukája?

Publikálva:

Régóta lelkes rajongója vagyok Jeffrey Brown könyveinek és most igazi öröm, hogy magyarul is olvasható/forgatható Darth Vader viszontagságai az apaszerepben.

Smorc Angéla nem akar legóba lépni

Publikálva:

Ajánlóként ehhez a könyvhöz bőven elég lenne a címe valamint annyi infó, hogy Dániel András a szerzője, és máris lehetne rendelni. De ennyivel nem lógom el ezt a cikket!

Visszaugrás a navigációra