művház

Tóth Krisztina: Felhőmesék – korhatár nélkül

Publikálva:

Tóth Krisztina legújabb novellái egészen meseszerűek (vagy a meséi egészen novellaszerűek) és a felnőtteket ugyanúgy megérintik, mint a gyerekeket (vagy a gyerekeket ugyanúgy megérintik, mint a felnőtteket).

művház

És most elmondom, hogyan lifteztem

Publikálva:

Viszonylag kevesekkel esik meg, hogy ötévesen liftkezelőnek állnak, mert másképpen nincs pénzük a málnaturmixra, és szeretik a zöldbabot, ami (amúgy) sárga.

művház

Élni hogyan kell? – Kisjuli versek

Publikálva:

Kisjuli olyan, mint minden gyerek: kíváncsi és céltudatos. Lackfi János pedig rímbe szedte, ahogyan újrateremti a világot. Kacagás egy-két-há!

művház

Darth Vader a világ legrosszabb apukája?

Publikálva:

Régóta lelkes rajongója vagyok Jeffrey Brown könyveinek és most igazi öröm, hogy magyarul is olvasható/forgatható Darth Vader viszontagságai az apaszerepben.

művház

Smorc Angéla nem akar legóba lépni

Publikálva:

Ajánlóként ehhez a könyvhöz bőven elég lenne a címe valamint annyi infó, hogy Dániel András a szerzője, és máris lehetne rendelni. De ennyivel nem lógom el ezt a cikket!

pontmost

Nézd meg online: Nyuszi és Őz

Publikálva:

Vácz Péter Rabbit and Deer (Nyuszi és Őz) animációs rövidfilmje eddig 120 díjat nyert. Most online is látható Nyuszi és Őz barátságának története, amely megkapó és és szívhez szóló, ráadásul rendhagyó módon kétféle animációs technikával készült.

művház

Izgalmas és kalandos képeskönyv szavak nélkül

Publikálva:

Már-már közhellyé silányult, hogy egy kép többet mond ezer szónál, de jött Thé-Thjong King és megrajzolta a Hová tűnt a torta? című képeskönyvet. A legjobb holland gyerekkönyv tényleg zseniális!

művház

Kárpáti Tibor: Valentine – 2 love stories

Publikálva:

Kárpáti Tibor apró könyve, nyelvi korlátok nélkül, minden korosztály számára, fanyar humorral mesél a szerelemről. Végre egy igazán ütős Valentin-napi ajándék.

Visszaugrás a navigációra