Élet a csipketerítő mellett és azon túl

Publikálva:

Az álmodozásról, az önbecsapásról és a meg nem élt életekről szól az „Ölj csak meg lelkem”. Kínosan nevetséges, groteszk játék két részben….

Színházi öko-kaland: Tündér Míra

Publikálva:

Öko-mesejáték: a környezettudatos nevelés minden formája fontos, mert óvni a bolygónkat nem csak feladat, hanem életforma….

Bizarr pszichoanalízis a színpadon: sokkterápia

Publikálva:

A kémnő kalandos élete emlékfoszlányokból áll össze, de miközben bomlott elméje működésbe lép, a világ bomlik meg körülötte. Immár másodszor….

Rákmesék

Publikálva:

Mese életről és halálról és a kettő között feszülő létről….

Képek ideje

Publikálva:

Eljött a Képek Ideje – Temps d’Images Fesztivál! Trafó, 2010. február 7-26….

Portugál dolog

Publikálva:

Egressy Zoltán drámája színházban és filmen….

Dogville a Bárka Színházban

Publikálva:

Öt éve majd minden hónapban megnézünk egy színházi előadást Budapesten, van köztük jónéhány, amit már másnapra siketült elfelejtenem.
Ez a darab nem ilyen….

Jógyerekek képeskönyve

Publikálva:

Szeretem az Örkény Színházat, és nemcsak azért mert Mácsai Pál igazgatja. Sajátos hangulata van: otthonos, családias, kuckós. Ezt a darabot talán nem is nézzük meg ilyen hamar, de megkapta idén a Színikritikusok díját, így felfigyeltünk rá….

"Megkomponált mozdulatok"

Publikálva:

Közös produkciót hozott létre a Magyar Állami Operaház és a Magyar Jazzművészek Társasága. Tavaly átütő sikerrel mutatkozott be a Jazz az Operában, idén, 2009. november 30-án, ismét egyedülálló produkcióval készülnek a kortárs művészek: Jazz és tánc az Operában….

Visszaugrás a navigációra