Burgonyás pogácsa mediterrán hangulatban

Hana

A burgonyás pogácsa, önmagában tökéletes alkotás, de mint kiderült olivával és paradicsommal még finomabb.
25 dkg főtt burgonyát szétnyomkodtam 1,2 dl tejjel, és kis borsot őröltem bele.

Egy tálban 25 dkg lisztet összekevertem apróra vágott olíva bogyóval és szárított paradicsommal. Beleraktam egy kis rozmaringot meg 30 dkg vajat. Az egészet összekevertem és kevés vízzel hígítottam, majd jól összegyúrtam. 2 centisre kinyújtottam és pogácsákat szaggattam belőle.

210 fokon kb. 25 percig sült és azonnal elfogyott.

Még idejében elkaptam az utolsó hármat egy fényképre.

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

Egy hozzászólás a “Burgonyás pogácsa mediterrán hangulatban” című cikkhez.

  1. babu szerint:

    sziasztok,
    a só nem maradt ki véletlenül ? Én 2 kávéskanállal raktam bele, és kellett. És 25 perc alatt nem sül meg, nekem pont a duplája kellett…

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra