Az évtized ötlete: hotchocspoon.
A hotchocspoon ötlete és megvalósítása a Chocolat Companyt dicséri. Nem tettek mást, mint megolvasztott csokoládét formába (akár jégkocka formába) öntötték, megszórták “ízesítővel”, belenyomtak egy fa kanalat és amikor megszilárdult becsomagolták…
![fotó: http://www.chocolatecompany.nl/ factory](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2009/12/factory-1.jpg)
Hotshocspoon/Chocolat Company
A felhasználása egyszerű: a forró tejet addig kell kevergetni a csokis kanállal, amíg a csokoládé le nem olvad a kanálról. Az alkoholos verziók a pipetta miatt a sziszifuszi molekuláris konyhát (tudod, amikor a répából és csokoládéból is képesek zselét csinálni) juttatják az ember eszébe.
![fotó: http://www.chocolatecompany.nl/ hotchocspoon2](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2009/12/hotchocspoon2-1.jpg)
Hotshocspoon/Chocolat Company
![fotó: http://www.chocolatecompany.nl/ hotchocspoon1](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2009/12/hotchocspoon1-1.jpg)
Hotshocspoon/Chocolat Company