term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:1155
category_3 #e62e2e

Mazsolás krémtúró

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Mazsolás krémtúró

Myreille - Publikálva:

Nem bolti, hanem saját készítésű: 2 evőkanál túrót összekeverek fél evőkanál tejszínnel vagy tejföllel, 1 kiskanál vanília esszenciával, kevés cukorral és egy fél marék mazsolával. Pont egy adag. Nyáron friss gyümölcsökkel szoktam rétegezni mazsola nélkül. Málnával, eperrel és sárgabarackkal kedvelem a legjobban, ráadásul egészséges édességként tartom számon. Nagyobb mennyiségben túrótorta krémje is lehet, akár zselésítő nélkül is: a vékony(!) vizes piskótát megkenem a krémtúróval (bőségesen), majd ráhalmozom a gyümölcsöt.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra