term ID:
parent cat ID:3
parent cat ID 1:
post ID:8428
category_3 #e62e2e

Ó, Drága Valentine!

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Ó, Drága Valentine!

Myreille - Publikálva:

20 évvel ezelőtt popcsillagokért rajongtam, ma szenvedélyesen főző szakácsokért.

Valentine Warner kicsit sem szépfiú, viszont nincs az a nő, akit egy perc alatt meg ne főzne. Lendületes, bolond, a szó legnemesebb értelmében, egyszerűen, ám szenvedélyesen főz és ugyanilyen lelkesen eszik is. Nem retten meg a vadászattól és a zöldségeskerttől sem.

Egy dorseti farmon nőtt fel, így igen korán megtanult horgászni, vadászni és ezzel együtt főzni is. Először a művészet vonzotta és ez irányú tanulmányokat folytatott. 23 évesen azonban az ecsetet fakanálra cserélte. Arról nem szól a fáma, hogy apja, Sir Frederick Warner, a diplomata mit szólt az irányváltáshoz.

What to Eat Now címmel csinált főzőműsort a BBC2-n, amelyet nálunk a TV Paprika Zamatos ősz címmel tűzött műsorra, de fut Valentine második sorozata is  Zamatos Nyár címmel.

Én akkor szeretettem bele (végleg és visszavonhatatlanul) Valentine-ba, amikor egy szederfesztivál főzőversenyére egy különlegesen finom és lágy zselével nevezett. A zselényúl elterült, menthetetlen volt. Az ötvenes hölgykoszorú – és természetesen hivatásos szeder zsűri – díjjal jutalmazta, csupán az íze miatt. Valentine boldog volt és olyan beszédet mondott, mintha ő nyerte volna a versenyt. Óriási gyerek is, imádni való.

Receptek Valentine Warnertől>>

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra