A nyáriasan meleg őszben virágzik és pirosodik a paradicsom és ismét kihajtott a rukola. Ha a kert ilyen rendes, én hagyom magam: olasz kaland. Először csak egy gyors ebédet akartam főzni, tele friss zöldséggel – ha már ilyen kegyes hozzám az időjárás és a kert -, de a végeredmény olyan gyönyörű és finom lett, hogy mielőtt nekiláttam volna, fotóztam párat, és a nevetségesen egyszerű receptet is leírom. Nem, nincs benne semmi trükk, legfeljebb annyi, hogy a friss rukola és paradicsom nem csak salátában, hanem tésztaételben is remek.
Tűzpiros paradicsomok és összetépkedett rukolalevél – csak megtetszett és ekkor még nem gondoltam, hogy nektek is megmutatom a mai ebédem (Fotó: Myreille)
Darált húsos tésza friss rukolával és paradicsommal (Fotó: Myreille)
Darált húsos tésza friss rukolával és paradicsommal (Fotó: Myreille)




