élni, lenni, szeretni, enni, horgolni

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:3
post ID:43171
category_3 #e62e2e

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kedvenc nyári vacsorám: mozzarella-paradicsom saláta

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kedvenc nyári vacsorám: mozzarella-paradicsom saláta

Myreille - Publikálva:

Tudom, hogy hagyományosan előétel a mozzarella-paradicsom páros, de nyári estéken, amikor nincs kedvem enni, de éhes vagyok, tökéletes vacsora.

Kedvenc nyári vacsorámhoz csupán 4 hozzávaló (mozzarella, paradicsom, olíva olaj és chili) szükséges és főzni se kell. (Fotó: Myreille)

Kedvenc nyári vacsorámhoz csupán 4 hozzávaló (mozzarella, paradicsom, olíva olaj és chili) szükséges és főzni se kell. (Fotó: Myreille)

Hozzávalók: mozzarella paradicsom extra szűz olíva olaj tört chili A paradicsomot és a mozzarellát felkockázom, 1-1 arányban szoktam keverni, majd meglocsolom olíva olajjal és szórók rá némi tört chilit. Összekeverem. Nem egy nagy vasziszdasz. Elrontani csak úgy lehet, ha nem jó az alapanyagok minősége. Például a gumiszerű szeletelt mozzarellát felejtsd el, akárcsak az áfacsalt ilyen-olyan olajat, de télen az ízetlen holland paradicsommal se működik.
A chili és az olíva olaj miatt van vastagsága, a mozzarellától krémes, a paradicsomtól pedig harsogóan nyári. (Fotó: Myreille)

A chili és az olíva olaj miatt van vastagsága, a mozzarellától krémes, a paradicsomtól pedig harsogóan nyári. (Fotó: Myreille)

Chilis mozzarellás paradicsom, nem tudom megunni! (Fotó: Myreille)

Chilis mozzarellás paradicsom, nem tudom megunni! (Fotó: Myreille)

Iratkozz fel a moksha.hu hírlevélre most!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra