Egyszerűen nagyszerű, bár (érdemeimet csökkentei, hogy) nagyon elrontani nem lehet azt, amiben dió, narancs és csoki is van.
Diós-narancsos-csokis kevert (Fotó: Myreille)
Hozzávalók
20×30-as formához
5 db tojás
15 dkg cukor
5 dkg vaj
15 dkg liszt
1/4 teáskanál szódabikarbóna
20 dkg darált dió
1 narancs reszelt héja
100 dkg étcsokichips
A sütőt 190 fokra előmelegítem.
A tojásokat habosra keverem a cukorral, majd a vajjal és a reszelt narancshéjjal. Mehet bele a liszt, a szódabikarbóna és a darált dió. Átkeverem.
A masszát kivajazott formába öntöm. A tetejét megszórom étcsokichpis-szel.
25 perc alsó-felső sütéssel, légkeveréssel. Persze, mielőtt kivenném, csinálok egy tűpróbát is.
Kávé mellé, sziesztaidőben egyszerűen mennyei.