Forró csoki kanállal

Myreille

hotchocspoon

Az évtized ötlete: hotchocspoon.

A hotchocspoon ötlete és megvalósítása a Chocolat Companyt dicséri. Nem tettek mást, mint megolvasztott csokoládét formába (akár jégkocka formába) öntötték, megszórták “ízesítővel”, belenyomtak egy fa kanalat és amikor megszilárdult becsomagolták…

factory

Hotshocspoon/Chocolat Company

A felhasználása egyszerű: a forró tejet addig kell kevergetni a csokis kanállal, amíg a csokoládé le nem olvad a kanálról. Az alkoholos verziók a pipetta miatt a sziszifuszi molekuláris konyhát (tudod, amikor a répából és csokoládéból is képesek zselét csinálni) juttatják az ember eszébe.

hotchocspoon2

Hotshocspoon/Chocolat Company

hotchocspoon1

Hotshocspoon/Chocolat Company

Chocolat Company>>

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra