Forró csoki kanállal

Myreille

hotchocspoon

Az évtized ötlete: hotchocspoon.

A hotchocspoon ötlete és megvalósítása a Chocolat Companyt dicséri. Nem tettek mást, mint megolvasztott csokoládét formába (akár jégkocka formába) öntötték, megszórták “ízesítővel”, belenyomtak egy fa kanalat és amikor megszilárdult becsomagolták…

factory

Hotshocspoon/Chocolat Company

A felhasználása egyszerű: a forró tejet addig kell kevergetni a csokis kanállal, amíg a csokoládé le nem olvad a kanálról. Az alkoholos verziók a pipetta miatt a sziszifuszi molekuláris konyhát (tudod, amikor a répából és csokoládéból is képesek zselét csinálni) juttatják az ember eszébe.

hotchocspoon2

Hotshocspoon/Chocolat Company

hotchocspoon1

Hotshocspoon/Chocolat Company

Chocolat Company>>

Kapcsolódó cikkek:

Nyomtatás

Cikkeket csak regisztrált felhasználok tudnak elmenteni! Regisztrálj most!

Visszaugrás a navigációra

Szólj hozzá!

3 hozzászólás a “Forró csoki kanállal” című cikkhez.

  1. Anais szerint:

    Uhh, nyami! :)
    Láttam már ilyet a Keserédesben, lassan itt az ideje kipróbálni.

    VálaszVálasz
  2. Ibolya szerint:

    És ha csak egy kocka csokit teszel a tejbe a kedvenc fajta tábládból, és megkevered a tíz éves kedvenc kiskanaladdal, vajon nem ugyanaz lesz az eredménye?

    VálaszVálasz
  3. Kraehe szerint:

    Szerintem yopofa ajándéknak megcsinálni is ötletes

    VálaszVálasz

Szólj hozzá

Visszaugrás a navigációra

Visszaugrás a navigációra