Ezt eszik a Business Class-on utazók az Air France járatain. Tárkonyos, gombás lazac papillote, csirke tajine és egyéb különleges bisztrókaják. Április elejétől Yves Camdeborde állítja össze a francia légitársaság Business Class menüsorát. Camdeborde a bisztrókonyha legismertebb képviselője, ételeit az egyszerűség és a különféle ízek tökéletes párosítása jellemzi. A séf szerint ételei a kiváló minőségű alapanyagoktól lesznek egyediek. A repülőn ilyen ételek kerülnek az utasok elé:
Lassan főtt marha fondant Banyuls ecettel, zöldséggombócokkal, gesztenyével, narancshéjjal bolondítva
Tőkehal és füstölt lazac almával és zellerrel, parmezán morzsával és napraforgó maggal
Tárkonyos, gombás lazac papillote zöldséggombócokkal, citromfűvel és gyömbér öntettel
Serpenyőben sült csirke savanyú lilahagymával és szőlővel, supreme mártással és gőzölt rizzsel
Yves Camdeborde olyan híres éttermekben tanult, mint a Ritz vagy a Tour D’Argent. Első éttermét 1992-ben nyitotta Párizsban, ahol a tradicionális francia ételek mellett újragondolt helyi finomságokkal kápráztatta el a vendégeket. Később saját szállodát nyitott új étteremmel, ahol a már bisztró jellegű ételeken volt a hangsúly.




