Ezt eszik a Business Class-on utazók az Air France járatain. Tárkonyos, gombás lazac papillote, csirke tajine és egyéb különleges bisztrókaják. Április elejétől Yves Camdeborde állítja össze a francia légitársaság Business Class menüsorát. Camdeborde a bisztrókonyha legismertebb képviselője, ételeit az egyszerűség és a különféle ízek tökéletes párosítása jellemzi. A séf szerint ételei a kiváló minőségű alapanyagoktól lesznek egyediek. A repülőn ilyen ételek kerülnek az utasok elé:
![Fondant de joue de boeuf](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2016/04/Fondant-de-joue-de-boeuf-1.jpg)
Lassan főtt marha fondant Banyuls ecettel, zöldséggombócokkal, gesztenyével, narancshéjjal bolondítva
![Mouelleux de cabillaud](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2016/04/Mouelleux-de-cabillaud-1.jpg)
Tőkehal és füstölt lazac almával és zellerrel, parmezán morzsával és napraforgó maggal
![Papillotes de saumon](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2016/04/Papillotes-de-saumon-1.jpg)
Tárkonyos, gombás lazac papillote zöldséggombócokkal, citromfűvel és gyömbér öntettel
![Volaille Poule au pot](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2016/04/Volaille-Poule-au-pot-1.jpg)
Serpenyőben sült csirke savanyú lilahagymával és szőlővel, supreme mártással és gőzölt rizzsel
![Portrait](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2016/04/Portrait-1.jpg)
Yves Camdeborde olyan híres éttermekben tanult, mint a Ritz vagy a Tour D’Argent. Első éttermét 1992-ben nyitotta Párizsban, ahol a tradicionális francia ételek mellett újragondolt helyi finomságokkal kápráztatta el a vendégeket. Később saját szállodát nyitott új étteremmel, ahol a már bisztró jellegű ételeken volt a hangsúly.