term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:49091
category_3 #e62e2e

Megint egy új jelentkező, ami a fehér-, az ét- és a tejcsoki mellett a negyedik akar lenni

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Megint egy új jelentkező, ami a fehér-, az ét- és a tejcsoki mellett a negyedik akar lenni

Myreille - Publikálva:

80 évvel a fehér-  és 3,5 évvel a szőke csoki bemutatása után itt a Ruby, a rózsaszín csokoládé. Bár neve és színe alapján úgy tűnhet, hogy a fehér csokit bolondították meg némi bogyós gyümölccsel, pedig a Ruby csokoládé a Ruby kakaóbabból készül gyümölcs vagy színezék hozzáadása nélkül. Csupán az egyedi feldolgozással szabadítják fel a Ruby kakaóbabban jelenlevő természetes íz- és színanyagokat. A végeredmény pedig karakteres csokoládé bogyós gyümölcs jegyekkel (ahogy mondani szokták).   A Ruby vagy rubintcsokoládét a Barry Callebaut kakaó- és csokoládégyár franciaországi és belgiumi kutató-fejlesztő központjaiban kísérletezték több évnyi munkával. A Ruby csokoládé (de talán rubintcsokoládé lesz a magyar neve) nagyon izgalmasan hangzik, egyszer az életben szeretném megkóstolni!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra