Tartalomjegyzék erről az oldalról:

8+2 sütés nélküli finomság karácsonyra

Jobb, mint a Nutella: Dulce de Leche

Téli varázslat: így készülnek a mézeskalács házikók

Édes bűnbeesés

Sós karamell

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

8+2 sütés nélküli finomság karácsonyra

Publikálva:

Sütés nélküli finomságok csak azért, mert finomak, mert remek, előre elkészíthető vendégvárók, illetve mert izgalmas gasztroajándékok.

Jobb, mint a Nutella: Dulce de Leche

Publikálva:

Elértem a gasztronómia csúcsára: egy konzervet főztem 3 órán át fedő alatt, de az összes gúnyos mosoly és kételkedő pillantás megérte, mert a végeredmény egy szenzációs karamellkrém.

Téli varázslat: így készülnek a mézeskalács házikók

Publikálva:

Mima Sinclair könyve, a Mézeskalács csodaország olyan receptkönyv, amit nézegetni is boldogság. Elsőre talán bonyolultnak tűnik a mézeskalács házak receptje, de nem lehetetlen. Alapreceptek!

Édes bűnbeesés

Publikálva:

Ami a spanyolnak Dulce de leche, az a franciának Confiture de lait. Magyarul talán tejlekvár lenne, de ki a fene asszociálna a tejről a karamellre?

Sós karamell

Publikálva:

Téli csemege és gyors gasztroajándék. http://www.moksha.hu/

Visszaugrás a navigációra