Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Vajas, medvehagymás és köményes házi kifli

Ünnepi reggeli: “zúzmarás” kalács

Rákattantam: grapefruit-narancs-gyömbér juice

Kóstolj bele a nyárba: Cukkinivirágos frittata

Nagyanyáink feledhetetlen recpetjei: Tökös tojás

Gofri alaprecept kényelmes vasárnap reggelekre

Pancake Day: ünnepeljünk amerikai palacsintával!

Fejedelmi reggeli: füstölt pisztráng pástétom

Csészényi nosztalgia: Így főzte nagyi a kakaót

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Vajas, medvehagymás és köményes házi kifli

Publikálva:

Megint minimalizáltam a munkát és maximalizáltam a házitündérkedést: egy tésztát dagasztottam (géppel) és háromféle kiflit sütöttem belőle.

Kóstolj bele a nyárba: Cukkinivirágos frittata

Publikálva:

A cukkini roppant hálás növény. Óriásira nő a kertben, termést hoz és a virágai ehetőek. Így kerül a csúcsgasztronómia egy hétköznapi konyhába! 30 perc alatt kész!

Gofri alaprecept kényelmes vasárnap reggelekre

Publikálva:

Nagy álmom volt, hogy a gyerekekkel gofri partyt rendezünk. Néhány hete beköltözött hozzánk egy gofri-sütő és most már a tökéletes alaprecept is megvan.

Fejedelmi reggeli: füstölt pisztráng pástétom

Publikálva:

Egyedülálló ízélmény egy ünnepi reggelre. A pisztráng pástétom kézműves termék, minőségi alapanyagokból, teljesen jogosan viseli a “boldog” jelzőt.

Visszaugrás a navigációra