Végtelenül egyszerű nyári étel, amely melegen és hidegen is zseniális, és csak 6 hozzávalóból készül.
![Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2020/07/sultfeta00.jpg)
Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez/Fotó: Myreille
Arrabiata szószban sült feta
Hozzávalók: 200 g feta sajt 3 nagyobb paradicsom 4 gerezd fokhagyma nagy csipet chili pehely nagy csipet só 2 teáskanál olíva olaj
A paradicsomot és a fokhagymát feldarabolom és összekeverem egy tűzálló tálban 1 teáskanál olíva olajjal, sóval és chili pehellyel.
A paradicsomost alap tetejére ültetem a feta sajtot, majd a sajt tetejére öntök egy teáskanál olíva olajat.
190 ℃-ra előmelegített (alsó-felső sütés, légkeveréses) sütőben 35 perc alatt készre sütöm.
![Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2020/07/sultfeta02.jpg)
Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez/Fotó: Myreille
Langyosan a legfinomabb ropogós kenyérrel, amikor a paradicsom szaftját kitunkolom és minden falathoz jut az arrabiata szószból és a sajtból is. Hidegen viszont a pirított kenyeret turbózza a mennyekig.
Kapcsoldó cikkek:
![recipe image](https://www.moksha.hu/wp-content/uploads/2020/07/sultfeta03.jpg)