élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:3
post ID:61676
category_3 #e62e2e

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez

Myreille - Publikálva:

Végtelenül egyszerű nyári étel, amely melegen és hidegen is zseniális, és csak 6 hozzávalóból készül.

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez/Fotó: Myreille

Hozzávalók: 200 g feta sajt 3 nagyobb paradicsom 4 gerezd fokhagyma nagy csipet chili pehely nagy csipet só 2 teáskanál olíva olaj

A paradicsomot és a fokhagymát feldarabolom és összekeverem egy tűzálló tálban 1 teáskanál olíva olajjal, sóval és chili pehellyel.

A paradicsomost alap tetejére ültetem a feta sajtot, majd a sajt tetejére öntök egy teáskanál olíva olajat.

190 ℃-ra előmelegített (alsó-felső sütés, légkeveréses) sütőben 35 perc alatt készre sütöm.

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez

Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez/Fotó: Myreille

Langyosan a legfinomabb ropogós kenyérrel, amikor a paradicsom szaftját kitunkolom és minden falathoz jut az arrabiata szószból és a sajtból is. Hidegen viszont a pirított kenyeret turbózza a mennyekig.

Összegzés
recipe image
Recept
Arrabiata szószban sült feta ropogós kenyérhez
Szerző
Dátum
Idő

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra