élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:3
post ID:21765
category_3 #e62e2e

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Petrezselymes-fokhagymás kagylótészta Gruyère sajttal

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Petrezselymes-fokhagymás kagylótészta Gruyère sajttal

Myreille - Publikálva:

Örök igazság: jó hozzávalókból a legegyszerűbb étel is remek. 1 fazék, 5 hozzávaló és 30 perc múlva kész a könnyű ebéd vagy vacsora.  

Petrezselymes-fokhagymás kagylótészta Gruyère sajttal (Fotó: Myreille)

Hozzávalók: 350 g Conchiglie Rigate (kagylótészta) 1 evőkanál vaj 1 nagy csokor, friss petrezselyem 3 gerezd fokhagyma 3-5 dkg Gruyère (vagy pecorino vagy parmezán – a lényeg, hogy aromás, kemény sajt legyen) A sós vízben megfőtt tésztát leszűröm, majd (ugyanabban a fazékban, amelyben főtt) rádobom a vajat, az apróra vágott petrezselymet, a zúzott fokhagymát és kevés sót. Alaposan összekeverem és már lehet is tányérra szedni és enni, tetejére pedig mehet a sajt.  

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra