term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:49
post ID:34423
category_49

Vörösáfonyás-joghurtos turmixok nyári napokra

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Vörösáfonyás-joghurtos turmixok nyári napokra

Myreille - Publikálva:

Finom, laktató és kellemesen hűsít. Joghurtos-vörösáfonyás turmix csokival és banánnal, vagy citromfagyival és mentával.

Vörösáfonyás-joghurtos turmixok nyári napokra

Vörösáfonyás-joghurtos turmixok nyári napokra

A nyári hőségben nincs nagy étvágyam, inni viszont bármikor tudok. A jegeskávé mellett nagy mennyiségben fogynak a turmixok. Nagy kedvencem a mango lassi és a banánturmix, de új dolgokkal is kísérletezem.
tozegafonyakoktelok_Smoothiejoghurttal

Tőzegáfonyás Smoothie joghurttal (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Tőzegáfonyás turmix joghurttal Hozzávalók egy nagy pohárhoz (250 ml): 100 ml tőzegáfonya (vörösáfonya) nektár 100 g joghurt 1 gombóc citromsorbet vagy citromfagyi 2-3 menta levél Friss tőzegáfonya a díszítéshez Csupán össze kell turmixolni a tőzegáfonya nektárt, a joghurtot, a citromszörbetet és a mentaleveleket, hogy jó habos legyen, majd poharakba önteni, a hangulat kedvéért pedig mehet bele néhány friss vörösáfonya. Ha nincs, mert gyakran nincs, akkor egy mentalevél is megalapozza a jókedvet.
tozegafonyakoktelok_csokisbananosSmoothieTőzegáfonyával

Banános és csokoládés Smoothie áfonyával (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Banános és csokoládés turmix vörösáfonyával Hozzávalók 4 főre: 150 g tejcsokoládé 150 g joghurt 2 érett banán 100 ml hideg tej 1 csipet rózsabors 1 csipet só 125 g szárított tőzegáfonya (vörösáfonya) A csokoládét meg kell olvasztani és apránként a joghurthoz keverni, ezután pedig a csokis joghurtot a banánnal, tejjel, pici sóval, rózsaborssal habosra kell turmixolni. A szárított tőzegáfonyát apróra kell vágni és a kiadagolt smoothie tetejére szórni.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra