term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:35087
category_3 #e62e2e

A tökéletes brownie a 30×40 centis tepsiben

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

A tökéletes brownie a 30×40 centis tepsiben

Myreille - Publikálva:

Rettentő sok vaj és margarin, őrült sok cukor és csoki, de ha már bűnözünk, akkor tegyük szívvel-lélekkel és a legfinomabb brownieval.

A tökéletes brownie/Fotó: Myreille

A tökéletes brownie/Fotó: Myreille

 

Hozzávalók: 4 tojás (házi, nagy, ha kicsi és bolti, akkor legyen 5) 250 g margarin 50 g vaj 300 g étcsoki (45%-os vagy kicsivel magasabb) 350 g cukor 2 zacskó vaníliás cukor 200 g liszt csipet só A margarint, a vajat és az étcsokit egy nagy tálba teszem és mikróban megolvasztom. Simára keverem, majd beleteszem a cukrot és a vaníliás cukort és a csipet sót. Jól elkeverem. A tojásokat egyesével felütöm, ma az összeset a masszához borítom, kicsit átkeverem, majd beleteszem a lisztet is és kicsit átkeverem. Nem kell nagyon sokat keverni, mert akkor nem lesz jó – konkrétan gumis lesz – a tészta. Azt az állapotot kell elérni, hogy a hozzávalók össze is legyenek keverve, de még messze van a simára kevert tésztától. 40×30 centis tepsit sütőpapírral bélelek és beleöntöm a sűrű masszát. 175 fokos sütőben 25 perc sütés. Nem több, mert kiszárad. 20 percnél meg kell nézni, hogyan áll a tészta. Akkor jó, ha a teteje már megsült, azonban még puha. Ha kiszárad a tészta, akkor sem lesz jó a végeredmény.

Sütés után, de már hidegen a tepsiben (Fotó: Myreille)

Sütés után, de már hidegen a tepsiben (Fotó: Myreille)

A legjobb csokis süti: brownie (Fotó: Myreille)

A legjobb csokis süti: brownie (Fotó: Myreille)

Gyűjtsd a kedvenc receptjeidet a Mentés kedvenc cikknek gombbal! (Regisztrálj most, hogy bármikor meg tudd nézni, vissza tudd keresni a kedvenc cikkeidet és iratkozz fel a hírlevélre is!)

Összegzés
recipe image
Recept
A tökéletes brownie
Szerző
Dátum

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra