term ID:
parent cat ID:3
parent cat ID 1:
post ID:34413
category_3 #e62e2e

Hello nyár! Vörösáfonyás koktélok

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hello nyár! Vörösáfonyás koktélok

Myreille - Publikálva:

A vörösáfonya nektár már önmagában is különleges, de lehet rajta tovább javítani. Szűz és alkoholos koktélok vörösáfonya lével.

tozegafonyakoktelok01

Koktélok tőzegáfonyával (vörösáfonyával) (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Cosmopolitan, Collins, Sex on the Beach és Cranberry-Orange koktél vörösáfonya nektárral…
tozegafonyakoktelok_Cranberry-Orange

Cranberry-Orange (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Cranberry-Orange Vörösáfonya (tőzegáfonya) nektár Narancslé Fele-fele arányban kell összekeverni és isteni párosítás, ezt már a narancsos-vörösáfonyás joghurttorta óta egyértelmű.
tozegafonyakoktelok_Cosmopolitan

Cosmopolitan (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Cosmopolitan 3 cl vodka 1 cl Triple Sec 1 cl limelé 2 cl tőzegáfonya nektár A hozzávalókat egy shakerben néhány jégkockával jól össze kell rázni és előhűtött koktélpohárba szűrni.
Cranberry Collins

Collins tőzegáfonyával (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Collins tőzegáfonyával 2 cl citromlé 4 cl narancslé 2 cl gránátalmalé 2 cl Cachaça 10 cl tőzegáfonya nektár A hozzávalókat egy shakerben, néhány jégkockával jól össze kell rázni. Egy nagy jégkockával kicsit kibélelt pohárba kell tölteni. Fél narancs szelettel és koktélcseresznyével lehet díszíteni.
tozegafonyakoktelok_GinTonik

Gin Tonik tőzegáfonyával (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Ízesített Gin Tonik (hozzávalók egy nagy pohárhoz): 2-3 vékony szelet uborka Néhány jégkocka 150 ml tőzegáfonya nektár 5 cl Gin tonik (kb. 75 ml) Az uborkaszeleteket és a jogkockát egy nagy pohárba kell tenni. Keverés közben hozzá kell adni a tőzegáfonya nektárt és a gint, majd fel kell önteni tonikkal.
Sparkling Cup

Gyümölcskoktél (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Savanyított gyümölcskoktél 2 db eper 2 cl eper szirup 10 cl áfonya nektár 10 cl száraz habzóbor A felszeletelt epret néhány jégkockával egy nagy pohárba kell tenni. Hozzá kell adni az eper szirupot, az áfonya nektárt és össze kell keverni, majd fel kell önteni a habzóborral.
Sex on the beach

Sex on the Beach (Fotó: Amerikai tőzegáfonya)

Sex on the Beach 3 cl vodka 3 cl Pêcher Mignon barack likőr 6 cl ananászlé 10 cl tőzegáfonya nektár A hozzávalókat egy shakerben jól össze kell rázni, majd egy pohárba jégkockákra önteni.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra