term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:38481
category_3 #e62e2e

Különleges karácsonyi édességek a kávé mellé

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Különleges karácsonyi édességek a kávé mellé

Myreille - Publikálva:

A pillanat tökéletessége, amikor kistányérra pakolom a kávét és mellé teszek egy kekszet vagy egy kocka finom csokoládét. Nem saját gondolat, de kb. 20 éve bennem él, így már az enyém is, hogyha az életbe kell valami keserűség, akkor az a kávé legyen. Feketén nem szeretem a kávét, inkább tejjel, cukor nélkül iszom, viszont a kávé utáni édes falat a hangos “Élni jó! Élni szép!” kiáltás. Napok óta a Nespresso karácsonyi édességei teszik tökéletessé a kávézásaimat. Imádom, hogy mindegyik külön csomagolt, mindegyikkel babrálni kell a kávézás végén, és az ízük valamint az állaguk egyszerűen tökéletes. A fahéjas belga keksz ropogós, izgalmas; a sós karamellás tejcsokoládé krémesen édes és a sós utóízzel olyan, mint egy tökéletes nap, semmi sem hiányzik belőle; a karamellizált kávébabos étcsokoládé pedig meglepő és szenvedélyes.

32 kávé karácsonyig belga keksszel (Fotó: Myreille)

32 kávé karácsonyig belga keksszel (Fotó: Myreille)

A Speculoos Limited Edition kekszekkel ünnepi hangulatot csempészhet a kávézás perceibe. A Speculoos keksz belga finomság, hasonlít a mi mézeskalácsunkhoz, de nincs benne méz, viszont tartalmaz finom vajat és sok ínycsiklandozó fűszert. A gazdag ízű, vajas-ropogós fahéjas kekszeket külön-külön becsomagolva helyezték el az elegáns dobozban. A Speculoos kekszeket a Nespresso szakértői úgy készítették el, hogy ízükkel és illatukkal még harmonikusabbá varázsolják a kávé élvezetét.

A Speculoos Limited Edition kekszekkel ünnepi hangulatot csempészhetsz a kávézás perceibe. A Speculoos keksz belga finomság, hasonlít a mi mézeskalácsunkhoz, de nincs benne méz, viszont tartalmaz finom vajat és sok ínycsiklandozó fűszert. A gazdag ízű, vajas-ropogós fahéjas kekszeket külön-külön becsomagolva helyezték el az elegáns dobozban. A Speculoos kekszeket a Nespresso szakértői úgy készítették el, hogy ízükkel és illatukkal még harmonikusabbá varázsolják a kávé élvezetét. – 32 db Fahéjas sütemény Guérande tengeri sóval (Fotó: Myreille)

A kedvencem a sós karamellás tejcsoki, minden nap egy falat... (Fotó: Myreille)

A kedvencem a sós karamellás tejcsoki, minden nap egy falat… (Fotó: Myreille)

Tejcsokoládé sós karamell darabokkal  Chocolat Lait - Eclats de Caramel Salé (minimum 41%-os kakaótartalom)  40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

Tejcsokoládé sós karamell darabokkal Chocolat Lait – Eclats de Caramel Salé (minimum 41%-os kakaótartalom) 40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

Étcsokoládé karamellizált kakaóbabbal  Chocolat Noir - Eclats de Feves de Cacao  (minimum 54%-os kakaótartalom)  40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

Étcsokoládé karamellizált kakaóbabbal Chocolat Noir – Eclats de Feves de Cacao (minimum 54%-os kakaótartalom) 40 darabos kiszerelésben kapható (200 g)

A kávé tökéletes befejezése egy falat különleges csokoládé. (Fotó: Myreille)

A kávé tökéletes befejezése egy falat különleges csokoládé. (Fotó: Myreille)

Nem csak az elmúlt napok édes kávéemléke tölt el örömmel, hanem az előttem álló Advent, amikor minden kávé vége egy-egy különleges édes falat. Részletek és még több információ a nespresso.com oldalon!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra