élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:49
post ID:37877
category_49

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Kávéreceptek Halloweenra a Nespresso-tól

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Kávéreceptek Halloweenra a Nespresso-tól

Myreille - Publikálva:

Nem kell mindig latta, főzz otthon különleges kávét. Almás-fahéjas cappuccino és bloody bitter, hogy ez az ősz más legyen, mint a többi. Nespresso Almás-fahéjas Cappuccino

Nespresso Almás-fahéjas Cappuccino

Nespresso Almás-fahéjas Cappuccino

Hozzávalók: 1 Linizio Lungo Grand Cru kapszula 1 almás-fahéjas teafilter 2 teáskanál juharszirup 100 ml tejhab 1 késhegynyi fahéj Elkészítés: 1. Főzd le a lungo kávét, majd áztassa benne a teafiltert 3-4 percig! 2. Adj hozzá a juharszirupot, és keverd el a kávéval! 3. Készíts tejhabot – mondjuk az Aeroccino készülék segítségével -, majd adagold a kávéra! 4. Szórd meg az elkészült cappuccino-t fahéjjal! Nespresso Bloody Bitter
Nespresso Bloody Bitter

Nespresso Bloody Bitter

Hozzávalók: 2 Ristretto Grand Cru kapszula 20 ml vanília szirup 100 ml San Bitter (San Pellegrino) 4-5 jégkocka Elkészítés: – Tegyél tele egy (Ritual receptes) poharat jégkockákkal! – Öntsd rá a San Bittert (San Pellegrino). – Tegyél vanília szirupot, 2 Ristretto Grand Cru kávét ( 2×25 ml) valamint 2 jégkockát egy shaker-be, és alaposan rázd össze. – Óvatosan öntsd a felrázott kávét a jeges San Bitter-re. Ui: A recepteket a Nespresso-tól kaptam ezért ennyire konkrétak a hozzávalók, de ha ez vagy az nincs otthon, ne ess kétségbe, legyél kreatív!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra