élni, lenni, szeretni, enni, horgolni | moksha.hu

term ID:
parent cat ID:2
parent cat ID 1:3
post ID:48185
category_3 #e62e2e

Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Vajon pirított sárga gévagomba fekete borssal

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Vajon pirított sárga gévagomba fekete borssal

Myreille - Publikálva:

Sokcsillagos éttermekben lehet ilyen finomat enni, pedig a világ legegyszerűbb és leggyorsabb étele. rostonsultsargageva00 Hozzávalók: sárga gévagomba vaj fekete bors A sárga gévagombát (Laetiporus sulphureus) megtisztítom, vékony csíkokra vágom és 20 percig előfőzöm. Hagyom kicsit leszáradni. Serpenyőben vajat hevítek és a gombák minden oldalát átpirítom. Sózom, borsozom. Körete ugyanaz lehet, mint a húsnak. Nálam friss paradicsom, újhagyma és puha kenyér volt. (Bármikor tökéletes ebéd vagy vacsora.) Ha nincs friss gévám, akkor az előfőzött fagyasztott gombát dobom az olvasztott vajra. Fagyottan, úgy, ahogyan kiveszem a hűtőből (nem kell kiolvasztani). Pár perc alatt így is elkészül és már csak a sózás, borsozás van hátra. rostonsultsargageva02 Még több sárga gévagombás itt találsz! Desszertért pedig ide katt!

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra