term ID:1174
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:39459
category_1174

Csak 5 hozzávaló: rusztikus almás pite

Kakukkfüves fokhagymakrémleves

Vasárnapi vacsora: batáta krémleves

Rántott hús mellé – Téli variációk

Őszi hangulat: házi mákos-almás rétes

Nagyobb a füstje, mint a lángja: csokis gombóc

Kávéreceptek Halloweenra a Nespresso-tól

Sütőtök turmix: ragyogó ősz a pohárban

Egyszerűen tökéletes: régimódi, házi almás pite

Citromtorta másként, avagy citromos cheesecake

Almás répakrémleves friss oregánóval

Batáta bundában – sósan és édesen is finom

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Hozzávalók: téli

Vasárnapi vacsora: batáta krémleves

Maximális maradékkonyha. Az ebédről maradt főtt batáta – szerencsére a főzőlevét is felfogtam -, és tejszín. A batátákat felöntöttem a batáta főzőlevével és felforraltam. Botmixerrel pürésítettem, beleöntöttem a tejszínt, sóztam, borsoztam és már készen is volt a batáta, azaz édesburgonya krémleves.
Ui: Rendszeresen főzök batáta krémlevest, és azt hittem, már moksha.hu-ra is megírtam, de most szembsültem a ténnyel, hogy még nincs fent a recept. Szerencsére hosszú a tél, sok-sok forró levest főzök.

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra