Tartalomjegyzék erről az oldalról:

Medvehagymás-olíva olajos lepény – 30 perces mutatvány

Kókusztejes céklacurry a sütőből – mert finom!

Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra

Zseniális spárgakrémleves friss spárgából

Kínai egyszerűen: zamatos csirkemell sok zöldséggel

Tavaszi carbonara zöldborsóval, pennével

Tavasz a tányérban: medvehagymás krémleves

Tavaszi macikifli a tehén gyümölcseivel

Rakott krumpli sietősen serpenyőben

Házi kakaós keksz egyszerűen, kétféle változatban

Almás répakrémleves friss oregánóval

Batáta bundában – sósan és édesen is finom

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:
Kókusztejben sült cékla

Kókusztejes céklacurry a sütőből – mert finom!

Publikálva:

A gyerekeimmel a szakácsművészetem beleragadt a “rizs hússal” kombóba, pedig remek ötleteim vannak és olykor meg is főzöm magamnak. Például céklából, kókusztejből és curry fűszerkeverékből…

chili jam

Chili jam: tűzforró nyár hideg téli napokra

Publikálva:

Gyönyörű a színe, édes, mint egy jam, és csípős, mint a fene. Gasztroajándéknak is tökéletes, de én magamért főzöm, mert salátához és sajtokhoz a kedvencem.

Kínai egyszerűen: zamatos csirkemell sok zöldséggel

Publikálva:

Az elkészítéséhez két különleges hozzávalót kell beszerezni – szójaszószt és bambuszrügyet, a többi valószínűleg van otthon vagy rendszeresen megfordul a konyhánkban.

Tavaszi macikifli a tehén gyümölcseivel

Publikálva:

Teli az erdő medvehagymával, kaptam ajándékba friss házi krémtúrót és közben hirtelen valami sós, de nem száraz rágcsálnivalóra támadt itthon igény, úgyhogy cselekedni kellett.

Rakott krumpli sietősen serpenyőben

Publikálva:

Csupán 3 hozzávaló és minimális munka és kész a rakott krumpli. Na jó, a hamis rakott krumpli, de ennyi csalás bármikor belefér egy sietős napon.

Almás répakrémleves friss oregánóval

Publikálva:

Nem akartam bonyolítani a főzést, olyan levest tettem az asztalra, ami glutén- és laktózmentes, eheti a baba, a kisgyerek és a felnőtteknek is finom.

Batáta bundában – sósan és édesen is finom

Publikálva:

Az édesburgonya olyan zöldség, amely édességként is megállja a helyét. Panírozni egyszerű és a végeredményt a gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretik.

Visszaugrás a navigációra