term ID:
parent cat ID:49
parent cat ID 1:3
post ID:61398
category_3 #e62e2e

Dani megsütötte a világ legfinomabb brownie-ját

Visszaugrás a navigációra
Az oldal cikkei bevezetőkkel:

Dani megsütötte a világ legfinomabb brownie-ját

Myreille - Publikálva:

Félreértés ne essék, amikor Dani megsütötte élete első és egyben legfinomabb brownie-ját, nem ő volt a kukta, hanem én! Sütni gyerekjáték.

Dani és a legfinomabb brownie/Fotó: Myreille

Dani és a legfinomabb brownie/Fotó: Myreille

A világ legfinomabb brownie-ja

Hozzávalók:

250 g vaj 300 g étcsoki (50-60%-os) 300 g cukor 5 db tojás 300 g liszt csipet só kicsi őrölt vanília

A vajat késsel fel kell kockázni és egy nagy tálba tenni, majd a kockákra tört csokit is bele kell tenni.

Ezután mikróban meg kell olvasztani a vajat és a csokit.

Mikrózás után óvatosan simára kell keverni.

Egyesével fel kell törni a tojásokat.

A vajjal elkevert csokiba bele kell tenni a cukrot, a csipet sót és az őrölt vaníliát.

Ezután mehetnek bele a tojások. Jól el kell vegyíteni.

Majd bele kell keverni a lisztet. De csak kicsit! Szottyos, darabos legyen a massza, ne sima.

30×40 centis tepsit ki kell bélelni sütőpapírral, bele kell önteni a csokis tésztát, majd  előmelegített 180 ℃ sütőben (légkeverés, alsó-felső sütés) 30 percig kell sütni.

A legfinomabb brownie/Fotó: Myreille

A legfinomabb brownie/Fotó: Myreille

Ui: Dani fejből tudja a receptet, de a biztonság kedvéért feljegyeztük.

Egy csipetnyi Itália – Citromos süti Zsombival

Ragyogó, mint a napfény. Könnyű, mint a bárányfelhő a kék égen. Citromos, mint egy jó limonádé. És tele van boldogsággal, mint az olaszországi nyaralások emléke.

Összegzés
recipe image
Recept
Egy csipetnyi Itália - Citromos süti Zsombival
Szerző
Dátum
Előkészítés
Sütés/Főzés
Idő
Tovább

Összegzés
recipe image
Recept
Dani, a cukrász: a legfinomabb brownie
Szerző
Dátum
Idő

Visszaugrás a navigációhoz

Visszaugrás a navigációra